HELG !

Den 2008-05-30, kl 19:21:50
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
yes, nu är det helg igen !
naturkunskapsprovet är gjort, och det gick inte direkt bra måste jag säga. Nu ska jag bara sätta igång med psykologi under helgen.

I morgon bär det av till värmskog för att träffa släkt, få se hur kul det blir. Ska bli varmt väder också, helt underbart ! vart varmt idag också och jag gick runt i jeans på stan förut, det var varmt ! Men jag fick iaf med mig lite saker hem, b.la. trekvartsbyxor, klänning, tröja och två t-shirtar.... 

Det varma vädret firade jag med en iskall dryck
image169

ett flygplan åkte förbi när jag tog kort också, mycket fin text hade den efter sig. står grumsboken succé för den som inte ser :)

snart helg, men skolarbete ändå

Den 2008-05-29, kl 21:53:01
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
fredag i morgon, känns hur skönt som helst, även fast jag har naturkunskaps prov i morgon som jag har panik över eftersom jag inte orkar plugga PLUS att jag ska skriva sex sidor psykologi under helgen PLUS att det ska vara värsta bra vädret till helgen. Då vill man vara ute, inte inne vid datorn och plugga ihjäl sig.

På tal om värme, jag har fått ner min temperatur på rummet till 26grader och det är ändå as varmt ! Men det är bara att vänja sig, i hela tre månader framöver kommer mitt rum ha medeltemeratur på 32grader (som mest förra sommaren blev det 36). Det är så skönt att sova då, verkligen. Det går liksom inte, jag tror jag ska bosätta mig på balkongen i sommar.
Förövrigt, jag har just nu öppen balkong dörr, öppet fönster i hallen utanför rummet och en fläkt på rummet som går på för fullt.
Sedan jag fixade med det så har det ökat med 0,1 grad, hur är detta möjligt?

Nog om värme och klagomål... eller kanske inte, jag har inget glatt att skriva. så det blev inte bättre än såhär, tyvärr.

skaplig utsikt

Den 2008-05-25, kl 23:12:55
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
igår var jag i sunne med mamma och maja, satt uppe vid tossebergsklätten och fikade. Skaplig utsikt där uppe ändå.

idag har jag snurrat runt i staden med jesper och köpt morsdag present och varit hos mamma resten av dagen, =) 

image168

klippt lugg, usch och fy

Den 2008-05-21, kl 19:59:47
Filed in Allmänt | Kommentarer: 9
väx luggen, väx !!   tänkte visa den eftersom jag antagligen aldrig kommer ha den nedsläppt, och eftersom jag vet vilka som läser här så är det okej att lägga ut en bild, iaf i tjugo minuter ;)

image167

mindre än 1% fett, låter bra, smakar mindre bra..

Den 2008-05-12, kl 22:08:43
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2
Fick tillbaks NP i matte idag,  skönt att det blev avklarat =)

Var också på stan efter skolan och köpte en ny vit t-shirt, tights och ett par jeansshorts som jag nästan har ångrat. Fast ja kommer nog använda de under sommaren när jag går hemma och slappar.
Hoppade in på hemköp med annika förut för att köpa nåt att äta innan jag skulle till hammarö för att titta på hus. Och precis vid kassan hade de massa söta påsar med "nyttiga" saker, så ja plockade på mig en påse med äckliga nötter och sen äpplechips, ohyes ! det var inte gott vill jag lova, men för äppleälskare kan de vara delikatess, kan vara  =)

image166

lördagen

Den 2008-05-11, kl 22:26:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
igårkväll så blev det en liten tjejkväll hos Eriksson med lise, annika och malin såklart.
Vi grillade, spelade kubb och körde lite singtar och så, himla kul var det iaf. Det är sånt här man måste försöka göra oftare =)   Min röst var lagomt körd idag, men det är smällar man får ta

image158 
mycket god drink =)

 

          
    

sjuk igen,

Den 2008-05-09, kl 14:02:04
Filed in Allmänt | Kommentarer: 3
här är jag, sjuk igen. Var sjuk för precis en månad sen, och nu drar det igång igen... När det är så fint väder dessutom, jag vill ligga ute i bikini och sola, men känner att det kanske är bäst att behålla kläderna på =P Haha

I morse ringde en gubbe och sa att min ipod var på väg, yaho... Så klockan tio i morse så kom han med den till mig. Blev dock lite missnöjd över färgen, den är ju inte direkt röd som jag hade tänkt mig, men det blir så mycket bättre än att lyssna på min mobil iaf  =)

image153  Klockan tio i morse så visade det 55grader ute på min balkong


    Ipoden, med gravyr...image155

Läxfri i en vecka !

Den 2008-05-08, kl 16:27:24
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Ja, nu äre inga prov förrän nästa torsdag, as skönt med lite ledigt !  Hade ju slutprov i spanska i tisdags, mediekunskaps prov igår och idag har jag suttit i fyra timmar med nationella provet i matte... Skönt att det är gjort iaf, men jag tror inget av proven gick sådär super bra tyvärr.
Molnfritt och 23 grader ute ungefär (står 25,6 grader på min termometer, men det är ju på balkongen) underbart väder som sagt.. I morgon tror jag att jag ska hoppa in på H&M innan jag åker hem och köpa de svarta shortsen jag funderat på i över en månad nu, jag äger typ inga vår eller sommarkläder alls !

TJOFLÖJT

Just det, beställde en röd ipod på 8gb iförrgår också, hoppas hoppas hoppas att den kommer i morgon, men de blir antagligen nästa vecka.. Men jag kan nog hålla mig tills dess =)

© Headerbilder från Wallpapers Wide