gaaaaaah !

Den 2008-03-29, kl 19:21:23
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
nej, nu får jag bannemig bli frisk här. Mår piss och det finns ingenting att göra, suttit och tittat på massa vänner avsnitt nu på kvällen.
Efter att ha tagit alvedon i morse kände jag mig rätt pigg, liksom bara ont i halsen så jag åkte till frida en sväng, var inte där så länge och nu mår jag piss igen. tårarna sprutar och jag har ont öronen och skallen, jag blir ärligt stolt över mig själv om jag lyckas ta två alvedon till idag. Vill egentligen bara gå och sova men jag vet att natten kommer bli pest så jag ska försöka va uppe så länge de går.

När man är sjuk så gör man inget annat än klagar och i stort sett tycker synd om sig själv , men jag tycker man får lov att tycka det. Man mår ju skit så man kan väl inte låtsas att vara glad heller


resten av dagen blir vatten i massor, glass, chips och vänner avsnitt. Hoppas också på att jag är övertrött sen klockan elva eftersom Kung pow är på tv, den är sjukt rolig om man är övertrött...

Glassen och de underbara tabletterna väntar... BYE

sjuk sjuk....

Den 2008-03-29, kl 10:32:32
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Ja, sovit är något jag inte gjort mycket inatt, jämt när man är sjuk drömmer jag så sjuka drömmar och det går helt enkelt inte sova... vaknade klockan tre och tänkte sätta mig och titta på vänner, men ja orkade inte så jag blev kvar i sängen stirrandes upp i taket.
Har iaf fått i mig två alvedon, så nu hoppas jag de ska bli bättre.

Nej, nu började Miami Ink igen !
tjao

sjuk...

Den 2008-03-28, kl 22:15:32
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2
tyvärr blev det så, sitter här hemma och är sjuk. Har missbrukat bafucin hela dagen som förövrigt är den kassaste halstabletten jag vet. Har också druckit lika mycket som jag annars gör under en hel vecka känns det som och även nässprayen har vart en räddare i nöden idag.

Hoppas det blir sömn inatt så kan jag kan vakna upp helt frisk i morgon...

födelsedag

Den 2008-03-28, kl 12:02:54
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

var hemma hos malin igår, spelade buzz och sjöng singstar... Det va skoj men i singstar lär jag nog aldrig hitta någon som jag kan vinna över , haha ! 
Såg också ett kasst avsnitt av criminal minds och sen snygg-Gordon, haha nej han är verklgien inte snygg, men de tyckte en gammal tant i gårdagens avsnitt iaf.

Vaknade klockan sex i morse och hade så himla ont i halsen så jag knappt kunde somna om, men lyckades efter ett tag. Har fortfarande as ont men hoppas verkligen inte jag ska gå och bli sjuk nu.
Pappa fyller år idag också, grattis till honom ! =)


Hey, wanna play?

Den 2008-03-26, kl 20:37:14
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Inne på andra säsongen av Dexter, sett tre avsnitt.. 9 kvar
Varför ska jag jämt bli beroende av serier?


DNA, DNA, come out and play

slappt

Den 2008-03-26, kl 15:21:51
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Idag är en sån dag man inte orkar göra nåt speciellt, typ tv och dator-dag. Blir nog att sätta på någon film eller så, städa skulle kanske behövas också.

dagens låt: Volbeat - Mr. and Mrs. Ness
dagens besvikelse: skulle släppas tre stora band till arvika idag, vilket blev en stor besvikelse. Jag hade tänkt mig typ in flames, jimmy eat world och franz ferdinand. Då hade jag hoppat på min onda fot av lycka !

höft-smällen, den känns

Den 2008-03-25, kl 20:55:28
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2
Idag blev det att vakna av att mobilen ringde 05:50, upp för att sen åka till stan kvart i sju och åka iväg till örebro med Malin, Lise och Annika. Gustavsvik here we come, typ.
Va faktiskt himla kul men att ha kul där verka ha sitt lilla pris, eller stora pris.
Blåmärken och blod har vi sett nog av idag tror ja, jag känner mig för tillfället som en tant som inte kan gå. Mitt knä är rött och blått, min höft är så jävla öm så jag vet inte vad, plus att jag skar upp under foten. Det var mitt pris för att vara där och ha skoj, haha ! Sen skulle Malin av någon anledning sparka på mig hela tiden också, men det är ju inte Gustavsviks fel ;)

Har åkt buss i typ 6 timmar idag. Skapligt trött nu iaf, så de blir att slappa framför tvn resten av kvällen.
Höft-smällen och vild-forsen är perfekta namn på attraktionerna på Gustavsvik må ja säga gott folk. Glöm inte att ta med plåster och kyl-påse säger ja ! =)

        

Säsong 1, KLAR !

Den 2008-03-24, kl 22:38:11
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Har nu sett klart hela Säsong 1 av Dexter, det har jag klarat av på två dagar vilket innebär 6 timmar Dexter per dag. Jag har varit väldigt slapp måste jag säga. En serie jag skulle vilja rekommendera, väldigt bra...
Men nu är jag uppe i varv så jag undrar om jag någonsin kommer att somna sen, är hyper stressad över att jag kommer glömma nåt viktigt i morgon. Hoppas inte !

Nej, nu blire att packa klart, tjao !


Bergvik

Den 2008-03-24, kl 16:07:35
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2
Bikini letandet är över och jag kom hem med en halv. Panik köpte en bandeau-överdel, får se om jag använder den i morgon annars blir den bra till sommaren när det ska solas !
Var på Bergvik tillsammans med Lise som förövrigt kom hem med en komplett bikini, lyllbarn.

image136 Lise är spöke 


DEXTER

Den 2008-03-23, kl 22:27:21
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Idag har jag vart  tv-nörd och tittat på sju Dexter avsnitt. Himla bra serie ändå, än så länge iaf.
Så nu har jag blivit beroende av den serien samtidigt som det enda som strömmar ut ur mina högtalare just nu är Volbeat och In flames nya album. Man måste lyssna / titta sönder något först innan man kan byta, det är så jag lever känns det som.

image134


Dags för bikini

Den 2008-03-23, kl 20:07:33
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
I morgon blir det in till stan med Lise, dags för bikini jakt !
Måste ha en ny tills på tisdag då det bär av till Örebro, man vill ju inte gärna plaska runt och sedan upptäcka att bikinin flyter brevid mig i vattnet. (?) Okej, nu tog jag kanske i lite för mycket, men ni fattar vad jag menar.
Ett säkert kort vore ju ändå en baddräkt, en sån snygg som proffs har. En sån orange/röd baywatch baddräkt kanske? Jag kan sitta där på bassängkanten och agera badvakt, det vore lite spännande, med min röda plastdunk som jag springer med i min hand så vackert !

Nej, back to reality.  Bikini bliré !


image133

Design är inte lätt

Den 2008-03-23, kl 13:35:49
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2
Varför jag blev sugen på blogg var egentligen pga att man kan designa hur man vill här, det kan man inte på bilddagboken. Men jag måste säga att det är väldigt besvärligt, mycket eftersom de inte går som jag vill och datorn har lite smått damp. Men jag ska fixa till det, även om de ska ta mig en hel dag.

Om det skulle vara så att någon själ ser detta så vill jag bara säga, http://malinerikson.blogg.se  CHECK IT OUT !

ett halvår senare...

Den 2008-03-23, kl 12:53:15
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
kanske ska ta och börja blogga igen, blev himla sugen på det nu när eriksson kastar ur sig inlägg efter inlägg.
hur länge jag kommer hålla på är ju en annan sak. Jag är stolt bara jag klarar det i en vecka

fast egentligen tycker jag ju bättre om bilddagboken, kanske struntar i bloggen ändå?
Aja, den är iaf värd ett inlägg nu efter 7 månader.

HEJ ! =)

© Headerbilder från Wallpapers Wide